Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet. Mocht jouw vraag en antwoord er niet bij staan stuur dan een mail naar: info@podiumpas.nl

Veelgestelde vragen

Wat kost Podiumpas?

Podiumpas kost €35 per maand. 

Kan ik Podiumpas makkelijk opzeggen?

Ja, na vier maanden kun je Podiumpas maandelijks opzeggen. Stuur een mailtje naar klantenservice@podiumpas.nl als je je abonnement wilt beëindigen.
Je kunt je Podiumpas (nog) niet pauzeren.

Hoe betaal ik maandelijks?

Dit bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Met de betaling van het eerste abonnementsgeld heb je ons daarvoor toestemming gegeven.

Hoe weet ik wanneer meer podia zich hebben aangesloten?

Op de Podiumpas website zullen we de lijst met deelnemende podia updaten zodra er nieuwe podia aangesloten zijn. Ook zullen we regelmatige updates versturen via onze nieuwsbrief. Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan kan dat hier. 

Hoe vaak mag ik naar een voorstelling gaan?

Zo vaak als je wilt en er plaats is!

Kan ik Podiumpas cadeau doen?

Nee dat kan nog niet, maar zodra dit wel mogelijk is, zullen we dit in onze nieuwsbrief laten weten.

Kan iemand anders mijn pas ook gebruiken?

Nee, Podiumpas is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Kan ik mijn Podiumpas tijdelijk stopzetten?

Nee, je kunt je Podiumpas niet tijdelijk stopzetten. Als je de pas opzegt en je bedenkt, kun je opnieuw een abonnement afsluiten. 

Wanneer kan ik mijn ticket afhalen?

Je kunt jouw ticket afhalen op de middag/avond van de voorstelling bij het podium dat je gaat bezoeken. Vanaf wanneer en tot hoe laat je het ticket kunt afhalen verschilt per podium. Vraag bij je reservering wat de voorwaarden zijn.

Welke podia zijn aangesloten?

Op de pagina waar-te-besteden vind je de podia waar je Podiumpas kunt gebruiken.

Kan ik al online tickets bestellen met Podiumpas?

Op dit moment werken we er hard aan om het online bestellen mogelijk te maken. Dat vergt tijd en investeringen. Het uitrollen van deze mogelijkheid zal gefaseerd gebeuren en niet meteen bij alle aangesloten podia mogelijk zijn. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Nog even geduld, maar weet: het komt eraan! We verwachten in de komende maanden de eerste integraties te kunnen voltooien zodat bij de eerste podia er online gereserveerd kan worden.

Welke voorstellingen en concerten kan ik met Podiumpas bezoeken?

Met Podiumpas kun je alle voorstellingen en concerten bij de aangesloten podia bezoeken, met uitzondering van verhuringen en aanbod waar het podium niet zelf de kaartverkoop voor doet. Je kunt vanaf 30 dagen vóór de voorstelling of het concert een reservering maken bij de podia. Natuurlijk kun je niet meer reserveren voor voorstellingen die dan al zijn uitverkocht. Op de voorstellingsavond haal je met je Podiumpas jouw toegangsbewijs bij de kassa op.

Ik heb een Podiumpas aangeschaft, kan ik mijn reeds gekochte kaarten voor het lopende seizoen daarna omwisselen?

Wat goed dat je al tickets hebt besteld voor voorstellingen en concerten dit seizoen! Maak vooral gebruik van die tickets. Deze tickets ruilen voor een podiumpasticket is niet mogelijk. 

Verhinderd? Lukt het je toch niet om naar je voorstelling te gaan? Meld je even af!

Heb je een plaats gereserveerd en kun je toch niet komen? Laat het even weten bij het podium, dan kan jouw plaats aan een andere liefhebber verkocht worden.