Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet. Mocht jouw vraag en antwoord er niet bij staan stuur dan een mail naar: info@podiumpas.nl

Veelgestelde vragen

Wat kost Podiumpas?

Podiumpas kost €35 per maand. 

Waar kan ik Podiumpas kopen?

 De herstart van Podiumpas gaat gefaseerd en gecontroleerd in stappen.Een pas bestel je via deze site, maar de eerste tranche Podiumpassen is uitverkocht.Wil je een pas schrijf je dan in op de wachtlijst, dat kan hier.  Zodra er meer passen beschikbaar komen laten we jou dat als eerste weten.

Kan ik op de wachtlijst?

 Ja, graag zelfs! Inschrijven doe je hier: inschrijven

Waarom zijn alle Podiumpassen uitverkocht?

We zijn ons er van bewust dat dit een teleurstelling kan zijn. We lanceren Podiumpas gefaseerd en gecontroleerd. De oud-pashouders uit de pilot mogen, als dank voor hun enthousiasme en loyaliteit, als eerste een nieuwe pas bestellen, gevolgd door de mensen die zich tijdens de pilot voor de wachtlijst hebben aangemeld. In de nabije toekomst zullen we verder opschalen en komen er nieuwe passen beschikbaar. Wil je een pas? Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Dat doe je hier. Je hoort dan als eerste wanneer er nieuwe passen beschikbaar komen.

Kan ik Podiumpas makkelijk opzeggen?

Ja, na vier maanden kun je Podiumpas maandelijks opzeggen. Je kunt je Podiumpas niet pauzeren.

Hoe betaal ik maandelijks?

Dit bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Met de betaling van het eerste abonnementsgeld heb je ons daarvoor toestemming gegeven.

Hoe weet ik wanneer meer podia zich hebben aangesloten?

Op de Podiumpas website zullen we de lijst met deelnemende podia updaten zodra er nieuwe podia aangesloten zijn. Ook zullen we regelmatige updates versturen via onze nieuwsbrief. Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan kan dat hier. 

Hoe vaak mag ik naar een voorstelling gaan?

Zo vaak als je wilt en er plaats is!

Kan ik Podiumpas cadeau doen?

Nee dat kan nog niet, maar zodra dit wel mogelijk is, zullen we dit in onze nieuwsbrief laten weten.

Kan iemand anders mijn pas ook gebruiken?

Nee, Podiumpas is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Kan ik mijn Podiumpas tijdelijk stopzetten?

Nee, je kunt je Podiumpas niet tijdelijk stopzetten. Als je de pas opzegt en je bedenkt, kom je opnieuw op de wachtlijst om een nieuwe pas aan te vragen. 

Wanneer kan ik mijn ticket afhalen?

Je kunt jouw ticket afhalen op de middag/avond van de voorstelling bij het podium dat je gaat bezoeken. Vanaf wanneer en tot hoe laat je het ticket kunt afhalen verschilt per podium. Vraag bij je reservering wat de voorwaarden zijn.

Welke podia zijn aangesloten?

Op de pagina waar-te-besteden vind je de podia waar je Podiumpas kunt gebruiken.

Waarom kan ik nog niet online bestellen met mijn Podiumpas?

Op dit moment werken we hard om het online bestellen mogelijk te maken. Dat vergt tijd en investeringen. Het uitrollen van deze mogelijkheid zal gefaseerd gebeuren en niet meteen bij alle aangesloten podia mogelijk zijn. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Nog even geduld, maar weet: het komt eraan!

Welke voorstellingen en concerten kan ik met Podiumpas bezoeken?

Met Podiumpas kun je alle voorstellingen en concerten uit het reguliere aanbod bij de aangesloten podia bezoeken. Natuurlijk kun je niet naar de uitverkochte voorstellingen. Je kunt vanaf 30 dagen vóór de voorstelling een reservering maken bij de podia. Op de voorstellingsavond haal je met je Podiumpas jouw toegangsbewijs bij de kassa op.

Verhinderd? Lukt het je toch niet om naar je voorstelling te gaan? Meldt je even af!

Heb je een plaats gereserveerd en kun je toch niet komen? Laat het even weten bij het podium, dan kan er iemand anders blij gemaakt worden.

Podiumpas start op 1 november, kan ik mijn reeds gekochte kaarten voor de maand november en daarna omwisselen?

Wat goed dat je al tickets hebt besteld voor voorstellingen en concerten dit seizoen! Maak vooral gebruik van die tickets. Deze tickets ruilen voor een podiumpasticket is niet mogelijk.